Select Page

 

Se min portfolio for webdesign

Jeg har samlet lidt forskelligt arbejde i en portfolio. I fremtiden håber jeg at kunne lære en nye tilgange, og dermed bygge videre på den.

Min portfolio består både af små freelance jobs, samt eksamensafleveringer gennem både min bachelor og kandidat.

Tekstforfatning / Artikler for KIF Kolding

Artikel: Lars Frederiksen: "Det bliver svært" 04/12-2018

Lars Frederiksen: ”Det bliver svært”

Det er ved at være længe siden, at KIF tog imod Århus Håndbold sidst. På onsdag tager KIF truppen til Århus for at spille returopgøret, og forhåbentlig tage hævn efter nederlaget sidst de mødtes. Et nederlag der på papiret ser større ud, end hvad kampen viste. Med ti minutter tilbage af kampen begyndte Århusianerne at trække fra KIF, som ellers havde holdt en føring gennem næsten hele kampen.

På nuværende tidspunkt adskiller 6 point de to hold i tabellen. KIF-træner Lars Frederiksen håber på to point i onsdagens opgør, selvom han ved at det bliver svært:

“Vi ved Århus er et hold der starter som lyn og torden, og spiller godt i starten. Vi skal være fuldstændig klar fra første fløjt, så vi er forberedte på det store pres der vil blive lagt på os. 

Århus kan spille rigtig godt i nogle perioder, hvilket de viste sidst. Derfor er det vigtigt, at vi holder fokus på vores forsvar. Vi skal stå rigtigt og gør det svært for deres skytter. 

Vi har også selv vores gode perioder, som vi så i anden halvleg mod Aalborg. Vi skal se, om vi kan få åbnet deres forsvar, som generelt har stået meget offensivt gennem sæsonen. 

Martin Mauer har ikke været med til de sidste par kampe. Han bøvler lidt med sin diskusprolaps, men de næste par dages træning vil afgøre, om han kan spille med eller ej. Vi glæder os som altid til at komme i gang, og håber på to point, selvom det bliver svært.”

Kampen spilles onsdag d. 5. december kl. 18.30 i Ceres Arena.

Artikel: Mauer: ”Jeg glæder mig til at være en del af holdet” 01/11-2018

Mauer: ”Jeg glæder mig til at være en del af holdet”

Da sæsonen startede, var det med nyindkøbte Martin Mauer på sidelinjen for KIF Kolding.

Under en flytning lavede han et forkert løft, som resulterede i smerter i ryggen. Som udgangspunkt tænkte han, at det bare ville gå hurtigt over, og han derfor ville være klar til sæsonstart. Uheldigvis viste den efterfølgende scanning, at han havde pådraget sig en diskusprolaps.

På sidelinjen kunne den 25-årige Martin Mauer se til, imens KIF Kolding mandskabet blev mere og mere sammenspillet, som sæsonen skred frem.

I begyndelsen af genoptræningen handlede det meget om at få genopbygget muskulaturen ved hjælp af stabilitetsøvelser.

”De første mange uger lå jeg næsten bare stille. Jeg havde en snurren i benene og lænden, som var nødt til at gå væk, før jeg kunne tænke på noget andet”, siger Martin Mauer og fortsætter

”Derudover har det været rigtig hårdt, da man ikke rigtig må noget. Det kræver virkelig, at man er disciplineret i at tro på, at tingene går væk. Det har især været hårdt, da jeg det første stykke tid ikke har kunne være sammen med mit nye hold. Jeg har været nødt til at gå hjemme og slappe af, mens resten af holdet har lært hinanden bedre at kende. ”

”Jeg har virkelig været heldig med, at jeg ikke har haft nogen tilbagefald. Så snart jeg fik snurren i benene og lænden væk, synes jeg, det er gået stærkt. Jeg tror også det skyldes, at der har været et godt sundhedsteam inde over, som har hjulpet mig helt fra dag et”.

KIF Kolding møder Mors-Thy i aften, og det er første gang med Martin Mauer på holdet.

Oprindeligt var målet at, få Martin Mauer klar til at spille efter jul, men allerede nu melder han klar til kamp:

“Uanset hvor lang tid jeg får lov til at spille, så giver jeg den selvfølgelig gas i den periode.

Når jeg er på banen, skal jeg kunne lægge bekymringerne fra mig, selvom det er svært. Der er ingen tvivl om, at jeg stadig skal passe på, for jeg ved endnu ikke, hvordan min krop reagerer i forskellige kampsituationer. Jeg er stadig i en test fase, så vi skal se tingene an for at finde ud af, hvad jeg kan, og hvor meget jeg kan presse min krop. Med det sagt, så glæder jeg mig mest til at kunne være en del af holdet og kunne hente 2 point i min første kamp for KIF Kolding. Man ønsker vel også altid at kunne bidrage med noget, når man ankommer et nyt sted”.

Kampen fløjtes igang kl. 19.30 og kan følges på TV2 Sport.

Fakta om Martin Mauer

Position: Playmaker/Back

Fødselsdato: 13/2/93

Højde og vægt: 190 cm, 92 kg

Tidligere klubber: Skanderborg

Artikel: På papiret er der en tæt kamp i udsigt 07/12-2018

På papiret er der en tæt kamp i udsigt

Når Kolding i morgen drager mod Ringsted, bliver det med håb om at bryde den dårlige stime, og vende hjem med point. Med kun to efterfølgende kampe inden jul, begynder tabellen at skille fårene fra bukkene. Både KIF Kolding og TMS Ringsted ligger på nuværende tidspunkt på henholdsvis 10. og 12. pladsen, og begge hold har desperat brug for point. Med en sejr til Kolding er der kun 3 point op til SønderjyskE, mens TMS med en sejr vil komme op på samme antal point som Kolding. Motivationen burde derfor være til stede for spillerne, trænerne og fans.

På mange punkter spiller de to hold lige op, og kigger man udelukkende på statistikkerne, burde dette være en kamp som KIF Kolding skulle vinde.

Begge hold har nemlig en spiller i top 5 hvad angår flest assists. Her er det KIF’s Kasper Irming og Ringsteds’ Morten Nyberg som konkurrerer mod hinanden. Med kun 5 assists til forskel mellem de to er der rig mulighed i lørdagens kamp for at indhente eller tage afstand til modparten.

Også Andreas Væver og Michael Riis har en intern konkurrence i gang. De dyster nemlig om at have flest straffescoringer. Begge spillere findes også i top 5 over straffeskytter, men Andreas Væver har vist sig en smule mere effektiv, og er derfor noteret for hele 37 scoring på 42 forsøg.

Hvor TMS Ringsted dog ligger i toppen (og gerne må blive), er i antallet af udvisninger. Sebastian Reimer Thor og Benjamin Pedersen, begge fra Ringsted, er de to mest udviste spillere i denne sæson. Til sammen er de blevet udvist 33 gange, hvilket er 10 udvisninger mere end KIF’s to bisser: Alexander Morsten og Olafur Gustafsson, som til sammen har 23 udvisninger.

Næste hjemmebanekamp for KIF Kolding er mod SønderjyskE i Sydbank Arena lørdag d. 15. december kl. 16.00.

Artikel: God fight gav ingen point mod førstepladsen 28/11-2018

God fight gav ingen point mod førstepladsen

Aalborg Håndbold viste her til aften, hvorfor de ligger nummer 1 i ligaen. Ved hurtige kontramål så det fra start ud til at være en skidt aften med KIF brillerne på. Aalborg bragte sig hurtigt foran 4-2 efter 4 minutter, men blot et minut efter hægtede KIF sig på igen, med en flot kontra scoring fra Andreas Væver.

Kasper Irming så i første halvleg ud til at være den eneste der kunne knække Aalborgs stærke defensive kæde. Det hurtige Aalborg spil var for meget for KIF Kolding, der gik fra at spille lige op 6-6 til at være bagud 11-6 på blot 4 minutter.

Et par redninger i Koldings mål fra Anders Petersen, samt stædighed fra Kasper Irming i angrebet, sikrede at Kolding ikke gik til pause bagud med mere end 13-19.

2. halvleg bød i særdeleshed på flotte redninger af Koldings Rickard Frisk, som på trods af en sløv start, får tilkæmpet sig en del redninger, og ender på en redningsprocent 27%

KIFs Alexander Morsten og Cyril Viudes får fat i stort set alt på stregen, og Andreas Flodman forsøger sig med lidt uvante scoringer på både gennembrud samt et skud fra venstre back.

På trods af fightervilje og et bedre angrebsspil, er det desværre ikke nok til at stoppe den nordjyske kontrabølge.

Efter 16 minutter er Aalborg foran med kun 3 mål. Denne føring formår de at holde helt til slutfløjtet, og kampen bliver derfor aldrig rigtig tæt. Et straffe dømt i sidste sekund afslutter kampen med 34-30 til Aalborg. Kolding må gå fra banen uden point i en kamp mod en svær modstander.

Næste hjemmekamp er d. 15. december kl. 16.00 mod SønderjyskE.

Billetter købes HER

Topscorer fra Kolding:

Kasper Irming 7/8

Matthias Thynell 6/11

Andreas Væver 4/4

Alexander Morsten 4/5

Cyril Viudes 4/5

Topscorer fra Aalborg:

Magnus Saugstrup 7/7

Omar Ingi Magnusson 6/9

Mark Strandgaard 7/9

Artikel: Hård udfordring venter forude 27/11-2018

Hård udfordring venter forude

I morgen tager KIF Kolding imod førstepladsen fra det nordjyske. Aalborg Håndbold, som pt fører med et enkelt point over BSV, skal forsøge at holde liv i deres sejrsstime, hvor de ikke har tabt i de sidste fem kampe.

Kolding fik i søndags hentet to vigtige point i kampen om en plads i slutspillet, og i morgen skal de altså forsøge at hente yderligere to. Med point kan KIF hale ind på Århus Håndbold, som besidder den 8. og sidste plads til slutspillet. Holdet skal forsøge at holde fast i det momentum, de viste i den seneste kamp mod Lemvig-Thyborøn.

For at vinde kampen er der mange faktorer, der skal falde på plads. For det første har Aalborgs Kristian Saeverås ligaens højeste redningsprocent – hele 41% i gennemsnit. Her ligger Kolding’s Richard Frisk og Anders Petersen længere nede i tabellen med henholdsvis 28% og 27%.

Endvidere konkurrerer Aalborg’s Omar Ingi Magnusson og KIF’s Kasper Irming på flere punkter. Magnusson har overhalet Irming, og taget første pladsen i kategorien ”flest assists”.

Samme to spillere konkurrerer på målscorer tavlen. Her adskiller blot 8 mål de to spillere – i Aalborgs favør. Kasper Irming har indtaget 12. pladsen med sine 66 mål indtil videre, mens Omar Ingi Magnusson ligger på 8. pladsen med 74 mål. Dog er det værd at bemærke, at hvis man fraregner straffescoringer, har Kasper Irming en føring på 6 mål over Aalborg spilleren, Omar Ingi Magnusson.

Ass. træner Lars Rasmussen mener, at kampen vindes ved et godt forsvar og få fejl i angrebet:

Vi er klar over, at Aalborg kommer med stor selvtillid efter mange sejre i ligaen. De vil komme med et stort tryk og søge duellerne. 

Aalborg’s Omar Ingi Magnusson og Janus Smarason er godt spillende, så især de to har vi forberedt os på i forsvaret. 

I det hele taget føler jeg, at vi er godt forberedt i forsvaret. Ydermere er det vigtigt med et tålmodigt angrebsspil med få fejl, så vi ikke sætter gang i Aalborgs kontra. 

KIF drengene har altså noget af en opgave for sig, når de skal møde det solide mandskab i morgen. Kom og giv dem medvind, for det bliver en kamp med underholdning for alle pengene. Køb din billet HER

Kampen vises også på TV2 Sport, og ellers kan livescoren følges HER